Reckless Roads (Yaoi)
Navigation


Ha szereted a Yaoi-t akkor jó helyre tévedtél, ugyan is ez az oldal egy Yaoi történet miatt jött létre. Aki még nem tudja, hogy mi az a Yaoi, annak felvilágosítás képen: srác+srác=szerelem (vagy csak dugás). Ezen az oldalon most még csak egy történet olvasható, az pedig a Reckless Roads. Egy Seiko nevű srácról szól aki egy művészeti akadémián tanul tovább ahol rengeteg új és érdekes barátra tesz szert, köztük meg ismerkedik Harada Rai-val, aki nem könnyű eset. A Reckless Roads az ő szerelmüket (már ha lesz ilyen) mutatja be, de közben az érdekes és vicces barátokról sem feledkezik meg. 

News - frissítések

Reckless Roads - a történet

Reckless Roads 2 - a történet folytatása

Reckless Edition - Renjiro története

Szereplők - ki kicsoda

Alexy and Emma - az író és a fő kritikusa

Vendégkönyv - ide is írhattok véleményt

GY.I.K. - gyakori kérdések válaszai

Bejelentkezés

 
Chat
 
 
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Cserék

Csak sima csere van. Jelentkezni a chat-ben lehet. 

* Theira * Kukuru (Anime & Others) * Yume-chan * KheyraYaoi Universe * Twins of May * CamilMarzia Bisognin * Kishi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CSS Codes

Reckless news

15. Fejezet

2016.07.03. 19:53, Alexy

Sziasztok!
Most tettem fel a 15. fejezetet. Remélem mindenkinek tetszeni fog és megbékít mindenkit a 14. fejezet vége miatt. :D 

Jó olvasást!

Vasárnap új fejezet!

2016.06.30. 20:34, Alexy

Sziasztok! :)
Úgy tervezem hogy a következő fejezetet vasárnapra elkészítem. Szóval ha minden jól megy, akkor vasárnap lesz új fejezet. :)

 

Fent a 14. fejezet is!

2016.06.29. 19:33, Alexy

Sziasztok! :)
Most tettem fel az új fejezetet és bocsánat hogy csak ilyenkor, de csak most adódott rá lehetőségem. Majd kíváncsi leszek a véleményekre. ;)

Jó olvasást!

Holnap új fejezet!

2016.06.28. 14:21, Alexy

Sziasztok!
Elég gyorsan haladok az új fejezettel. :) Szóval holnap fel is teszem és azt megígérhetem hogy ez lesz mindenki kedvenc fejezete. ^^

Fent a 13. fejezet!

2016.06.27. 13:57, Alexy

Sziasztok! :D
Ahogy ígértem, itt az új fejezet. Sajnálom hogy ennyit kellett várnotok. Ez a fejezet sem valami hosszú, de nem is tudtam volna hosszabbra írni. Viszont bele kezdtem a következő fejezet írásába és próbálok a nyár folyamán még több fejezetet írni. De addig is míg a következőkön dolgozgatom, itt ez az új. ^^ 

Jó olvasást!

Holnap új fejezet...

2016.06.26. 13:55, Alexy

Sziasztok!
Holnapra kész leszek az új fejezettel és amint tudom felteszem az oldalra. :) Viszont itt ahol most vagyok elég ingadozó az internet kapcsolat. Szóval ha kész is leszek holnap lehet hogy várnom kell pár órát mire lesz rendes net kapcsolat. Így kérek mindenkit hogy legyen türelmes. :) 
Ja és nyugodtan csatlakozzatok Facebook-on a Reckless Roads fan csoporthoz. Oda néha kiteszek egy kis apró részletet az új fejezetekből mielőtt az oldalra tenném fel és ott gyorsabban tudom közvetíteni a történettel kapcsolatos híreket. Ráadásul ott már egy kedves, elfogadó baráti társaság alakult ki. :) Szóval aki szeretne csatlakozzon. ^^

12. Fejezet!

2016.04.24. 14:30, Alexy

Sziasztok :)
Ahogy ígértem feltettem a 12. fejezetet és tényleg elég rövid, de a lényeg benne van. Remélem mindenkinek tetszeni fog. :)

Jó olvasást!

 

Puppet Show // writing,art,etc. //Puppet Show // writing,art,etc. //Puppet Show // writing,art,etc. //Puppet Show // wri    *****    Mindig szép AJÁNDÉK egy személyre szóló HOROSZKÓP!Kinyomtatva és bekötve,keress oldalamon! INGYENES asztrológia OKTATÁS!    *****    Születési horoszkóp,ajándék elõrejelzéssel,párkapcsolati elemzés,fogamzási horoszkóp, biotérkép.Látogass meg és válassz!    *****    *** NEVERAGAINLAND *** NEVERAGAINLAND *** NEVERAGAINLAND *** NEVERAGAINLAND *** NEVERAGAINLAND *** NEVERAGAINLAND ***    *****    "Promise me this is forever...! - I promise." Már csak 4 rész a fináléig! Vajon újra egyesül Delena?    *****    EZO APRO * HIRDESS, BÖNGÉSSZ INGYENESEN! * Ezoterikus témáBan adok-veszek, csere-bere * EZO APRÓ * HIRDESS, BÖNGÉSSZ!    *****    Promo videó    *****    rpg – click – rpg – click - rpg – click – rpg – click - rpg – click – rpg – click - rpg – click – rpg – click - rpg    *****    Légy a magad Asztrológusa! INGYENES OKTATÁS az asztrológia alapjaitól a teljes HOROSZKÓP ELEMZÉSIG!    *****    "A remény ad erõt, hogy a nappalokat és az éjszakákat elviseljem... S reménykedve várom a percet, mikor ismét(...).""    *****    Szerepjáték - Létezik más is álom és valóság között? - Létezik más is álom és valóság között?    *****    Vár Téged is megújult kinézettel és tartalommal Magyarország legelsõ, a tehetséges Zara Larssonnal foglalkozó oldala!    *****    "Na már most, egy részeg a sarki kocsmában állhat bizonytalan lábakon; egy birodalom királya nem." – A G L A N I R RPG    *****    ----Szeretnél rendszeres jövedelemhez jutni? ---Természetes kozmetikumok katalógusból történõ értékesítésével!---    *****    ART OF IMAGINATION - Szandi személyes oldala    *****    Szépségápolási tippek, inspirációk, termék ajánlók, vélemények és blogbejegyzések, mindez itt a lifestyle oldalon!    *****    Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanoldal újranyitva! Plastic Tree fanol    *****    CHARLI XCX HUNGARY / CHARLI XCX / CHARLI XCX HUNGARY / CHARLI XCX / CHARLI XCX HUNGARY / CHARLI XCX / CHARLI XCX HUNGARY    *****    Kérlek SZAVAZZ az animés pólómra! :)    *****    Topbanner.eu - Gyere és nézd meg a legjobb bannerek gyüjtõhelyét!